La Kayserispor din luna octombrie a anului trecut, Denis Alibec a avut mari probleme cu accidentările. Marius Șumudică a dezvăluit că starea fizică a jucătorului a fost agravată chiar de niște hoți.

HotNews.roFoto: Hotnews

Denis Alibesc a jucat doar 17 partide pentru Kayserispor în acest sezon al campionatului Turciei din cauza unei rupturi musculare.

Marius Șumudică, care a discutat cu Alibec, susține că acesta a trecut prin momente incredibile care i-au afectat starea de sănătate.

„Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură. A trebuit să se opereze. Mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: «Domnule profesor, să vă spun ce am pățit!».

„Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul. El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă. Și a pierdut sezonul”, a dezvăluit Șumudică, conform ProSport.

„L-au văzut pentru că avea un ceas de valoare. Au vrut să îl ia. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort. După acest presezon, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia”, a adăugat tehnicianul.

Alibec a bifat 17 meciuri și a reușit trei goluri de la venirea în Turcia. Kayserispor i-a plătit Astrei Giurgiu un milion de euro pentru transferul românului.​