Proaspăt revenit la naționala Franței după suspendarea din 2015, Karim Benzema a spus că a rezolvat lucrurile cu selecționerul Didier Deschamps în doar ”trei minute”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„M-am înţeles întotdeauna bine cu el şi,după trei minute, totul a redevenit ca înainte, deşi trecuseră mai bine de cinci ani de când nu ne-am încrucişat", a declarat Benzema într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, referindu-se la întâlnirea pe care a avut-o cu Deschamps în urmă cu câteva săptămâni, înainte de surprinzătoarea sa rechemare printre "Les Bleus", anunţată pe 18 mai.

Fără să dorească să ofere detalii despre discuţia lor, atacantul lui Real a precizat că impresia sa a fost că a făcut "un pas mare" alături de selecţionerul său, după discuţia respectivă, care i-a dat "speranţe" în privinţa unei convocări.

„Ne-am spus o mulţime de lucruri. Lucruri pe care trebuia să ni le spunem de mult timp. A fost o explicaţie bună, cu cuvinte importante", a spus atacantul, căruia i-a fost repartizat tricoul cu numărul 19 al naţionalei Franţei pentru Euro 2020.

„Vreau să câştig un trofeu cu echipa Franţei", a adăugat Benzema (33 ani), autorul a 27 de goluri în cele 81 de selecţii la națională.

El s-a declarat convins că nu va avea probleme în privinţa integrării în actualul grup de jucători, subliniind că vrea doar să aducă ”un pic mai mult acestei forţe care există deja" în cadrul naţionalei ţării sale, campioana mondială en titre.

Componenţii selecţionatei Franţei se vor reuni miercuri la Clarefontaine pentru a începe pregătirile în vederea Euro, competiţie la care elevii lui Deschamps vor avea parte de un debut de foc, împotriva puternicei reprezentative a Germaniei, pe 15 iunie la Munchen, conform Agerpres.

Benzema, 33 de ani, a fost suspendat de la naţionala Franţei în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Te-ar putea interesa și: