După un alt sezon ratat la Real Madrid, Eden Hazard se gândește să plece de pe Santiago Bernabeu la vară, potrivit jurnalistului Edu Aguirre de la emisiunea TV spaniolă El Chiringuito.

Eden HazardFoto: realmadrid.com

În cele două sezoane petrecute la Real Madrid, Hazard nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și s-a confruntat și cu o serie de accidentări.

Potrivit jurnalistului Edu Aguirre la emisiunea TV spaniolă El Chiringuito, Hazard este conștient că nu a reușit ce și-a propus la Real Madrid, acesta căutând o altă varianta. Chelsea ar fi destinația preferată a atacantului de 30 de ani.

Posibila sosire a lui Kylian Mbappe pe Bernabeu a introdus, de asemenea, îndoieli în mintea belgianului, deoarece el consideră că acest lucru i-ar putea reduce timpul de joc pentru Real Madrid, potrivit Marca.com

Președintele Real Madrid, Florentino Perez, nu ar sta în calea unui transfer pentru Hazard, dat fiind faptul că este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă, el având contract până în 2024.

Hazard a fost adus pentru 100 de milioane de euro în 2019, de la Chelsea. El a bifat 43 de jocuri pentru Real Madrid, marcând doar 5 goluri.