După un sezon în care a reușit să o ducă pe Universitatea Craiova 1948 în Liga 1, Eugen Trică s-a despărțit de echipa cu care a câștigat în acest an play-off-ul Ligii 2.

Eugen TricaFoto: fcuniversitatea.ro

Universitatea Craiova 1948 a decis să nu mai continue colaborarea cu Eugen Trică în Liga 1 și a anunțat despărțirea de acesta printr-un comunicat postat pe Facebook.

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră", se arată în comunicatul alb-albaștrilor.

Săptămâna trecută,clubul dezmințea orice discuție cu privire la demiterea lui Eugen Trică. Presa scria că antrenorului îi era deja căutat înlocuitor.

La finalul actualului sezon de Liga 2, Universitatea Craiova 1948 a reușit promovarea directă, fiind campioana play-off-ului cu 54 de puncte acumulate, cu cinci mai multe decât ocupanta locului doi, Rapid București.

Eugen Trică a ajuns pe banca oltenilor la jumătatea lunii martie a acestui an, după despărțirea de tehnicianul Ovidiu Stângă.