După ultima etapă din acest sezon de Premier League, Pep Guardiola a dezvăluit viitoarea destinație a lui Sergio Aguero, dar și unde consideră că va juca starul Leo Messi.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

„Poate voi dezvălui un secret... Sergio este aproape să ajungă la un acord cu clubul meu de suflet, Barca. Va evolua alături de cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel Messi. Şi sunt destul de sigur că îi va plăcea şi va face clubul meu, Barcelona, ​​din ce în ce mai puternic", a declarat Guardiola, la BBC.

Presa spaniolă susținea încă de săptămâna trecută că Sergio Aguero, al cărui contract cu Manchester City, expiră la finalul stagiunii actuale, a ajuns deja la un acord cu Barcelona.

Atacantul va câștiga cinci milioane de euro pe an la Barcelona, convenind semnarea unui contract pe doi ani.

Duminică, Manchester City a terminat campionatul în stil de mare campioană, scor 5-0, acasă, cu Everton.

Guardiola l-a trimis pe teren pe Sergio Aguero în minutul 65, în locul lui Mahrez, şi argentinianul a marcat două goluri la ultima lui apariţie în tricoul "cetăţenilor".

Golul al doilea, cel cu numărul 184 pentru City, îi oferă recordul de reuşite ale unui jucător pentru un singur club în Premier League, deţinut până duminică de Wayne Rooney (183 pentru Manchester United).

Argentinianul de 32 de ani, care a venit de la Atletico Madrid în 2011, a marcat 260 de goluri în 389 de apariţii pentru City, în toate competiţiile.

Kun Aguero va fi onorat cu o statuie la Etihad Stadium, alături de Vincent Kompany şi David Silva, potrivit News.ro.