Benevento a retrogradat matematic în Serie B, după egalul împotriva lui Crotone, din penultima etapă a campionatului. Ca pedeapsă pentru înfrângere, jucătorii echipei au făcut deplasarea de aproximativ 900 de kilometri cu autocarul, în vederea disputării ultimului meci cu Torino.

HotNews.roFoto: Hotnews

Benevento retrogradase în Serie B după rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat pe teren propriu, împotriva formaţiei Crotone, care a jucat din minutul 24 în zece fotbalişti, în penultima etapă.

Într-un meci reprogramat, Torino a câştigat un punct pe terenul formaţiei Lazio (0-0) şi s-a salvat de la retrogradare.

Ultrașii echipei Benevento l-au îndemnat pe preşedintele Oreste Vigorito să-i pedepsească pe jucători şi pe antrenorul Filippo Inzaghi refuzând să le plătească biletele de avion şi să-i facă, astfel, să călătorească 12 ore dus cu autocarul pentru ultimul meci din campionat împotriva lui Torino.

Potrivit Sky Sport Italia, clubul a fost de acord şi echipa a ajuns epuizată la celălalt capăt al ţării pentru jocul cu Torino.

Benevento a reuşit un rezultat de egalitate în partida de duminică seară, 1-1, dar a terminat campionatul pe locul 18, primul retrogradabil, la patru puncte de Cagliari şi Torino, de pe locurile 16 şi 17, potrivit News.ro.

Ca urmare a retrogradării, Filippo Inzaghi nu va continua la Benevento.