Patronul echipei Napoli, Aurelio De Laurentiis, a anunțat pe reţelele de socializare că antrenorul echipei, Gennaro Gattuso, va fi dat afară.

Gennaro GattusoFoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Dragă Rino, sunt fericit că am petrecut aproape două sezoane cu tine. Mulţumindu-ţi pentru munca ta, îţi doresc succes oriunde voi merge. O îmbrăţişare şi soţiei şi copiilor tăi", a scris patronul echipei Napoli, Aurelio De Laurentiis, pe reţelele de socializare.

Napoli a început meciul cu Verona pe locul patru, de Liga Campionilor, ştiind că are nevoie de o victorie pentru păstrarea acestuia. Reușind doar o remiză, scor 1-1, napoletanii au ratat clasarea pe un loc de Champions League.

Luciano Spalletti, fost antrenor al echipelor AS Roma şi Inter Milano, este favorit să-l înlocuiască pe Gattuso.

Nici Filippo Inzaghi nu va continua la Benevento, după ce echipa a retrogradat. Formaţia era pe locul 11 la jumătatea campioantului, dar a adunat apoi doar 11 puncte, obţinând o singură victorie, la Torino, cu Juventus.

Benevento a terminat pe locul 18, primul retropgradabil, la patru puncte de Cagliari şi Torino, de pe locurile 16 şi 17.

Inzaghi, care antrena Benevento din vara anului 2019, s-a arătat mâhnit după ultima etapă de faptul că a fost lăsat singur de conducerea clubului în momentele grele, potrivit News.ro.