​Cu un an rămas din contractul său cu PSG și cu echipa ratând titlul în Franța, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său la gruparea de pe Parc des Princes.

HotNews.roFoto: Hotnews

Atacantul Kylian Mbappe a insistat că este fericit la Paris, unde consideră că are șansa de a mai cuceri trofee importante.

Declarațiile lui Mbappe

  • „Toată lumea știe ce mă leagă de club. Am fost mereu recunoscător președintelui (n. r. lui PSG) și tuturor antrenorilor.
  • Ceea ce vreau să fac este să câștig. Simt că la Paris pot să fac asta și este un proiect solid în jurul meu.
  • Trăiesc pentru fotbal și de aceea consider că un proiect sportiv este esențial. Consider că clubul la care sunt poate să ia trofee importante.
  • Sunt în tratative cu PSG (n. r. pentru prelungirea contractului) și vedem ce se va întâmpla.
  • În orice caz, sunt fericit cu cei patru ani excepționali petrecuți aici. Sunt foarte clar cu clubul. Ei știu relația pe care o am cu aceștia, cu orașul și cu țara. Ceea ce va fi, va fi, într-un fel sau altul”, a declarat Mbappre pentru Canal+ citat de Marca.com.

PSG a pierdut în ultima etapă titlul în Ligue 1 în dauna lui Lille. Echipa pregătită de Christophe Galtier a pus astfel capăt hegemoniei celor de la PSG, care câștigaseră șapte din ultimele opt trofee.