​Câteva mii de suporteri s-au adunat duminică în jurul stadionului San Siro pentru a sărbători al 19-lea titlu de campioană a Italiei din istoria echipei de fotbal Inter Milano, cu ocazia meciului pe care gruparea "nerazzurra" l-a disputat pe teren propriu cu Udinese (scor 5-1), în ultima etapă din Serie A.

HotNews.roFoto: Hotnews

O mie dintre fanii lui Inter au fost autorizaţi să ia loc în tribune, unde au asistat la victoria categorică obţinută de elevii antrenorului Antonio Conte, graţie golurilor marcate de Ashley Young (8), Christian Eriksen (44), Lautaro Martinez (55 - penalty), Ivan Peisic (64) şi Romelu Lukaku (71).

Oaspeţii au marcat golul de onoare prin Roberto Pereyra, care a transformat un penalty în minutul 79.

Portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă la Inter Milano în acest meci. Antrenorul Antonio Conte l-a schimbat la pauză pe portarul titular, slovenul Samir Handanovic, căpitanul echipei, cu Daniele Padelli, 35 de ani, al treilea portar.

Înaintea startului jocului, suporterii milanezi, care s-au prezentat la arenă cu câteva ore înaintea startului jocului, au întâmpinat cu cântece şi fumigene sosirea autocarului jucătorilor, informează Agerpres.