​Atacantul Luis Suarez a marcat golul care a făcut-o pe Atletico Madrid campioană, dar nu a uitat modul în care a fost îndepărtat de la FC Barcelona, anul trecut.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt situaţii care nu sunt uşor de trăit, a fost greu vara trecută. Felul în care ei (n.r. - Barcelona) m-au dispreţuit, m-au subestimat... Dar voi fi întotdeauna recunoscător clubului Atletico, care mi-a deschis porţile, astfel încât să demonstrez în continuare că sunt bun.

O mulţime de oameni au suferit cu mine. Soţia mea, copiii mei, zilnic... Sunt în lumea fotbalului de mulţi ani şi acesta este anul în care au suferit cel mai mult. Atlético a avut un an fabulos, în ciuda dificultăţilor pe care le-am avut uneori în LaLiga. Am fost cei mai consistenţi şi am terminat campioni", a spus uruguayanul, care a izbucnit în lacrimi după ce Atletico a devenit campioană, potrivit News.ro.

Atletico Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 11-a oară campioantul Spaniei, prima dată din 2014. Formaţia antrenată de Diego Simeone s-a impus, cu scorul de 2-1 (0-1), în meciul disputat, în depalsare, cu Real Valladolid, în etapa a XXXVIII-a, ultima a LaLiga.

Au marcat: Plano '18 / Correa '57, Luis Suarez '67.