​Așteptarea a luat sfârșit: fanii vor putea reveni sâmbătă în tribune, primele meciuri cu spectatori urmând să aibă loc în ligile inferioare.

Suporterii au revenit in tribunele stadionului 1 Mai din SloboziaFoto: Captura video - Facebook AFC Unirea 04 Slobozia

Primele meciuri cu spectatori:

  • Ora 11:00: Unirea Slobozia vs Comuna Recea - returul barajului de menținere în Liga 2 (Stadionul "1 Mai", Slobozia)
  • Ora 13:30: Oțelul Galați vs Dacia Unirea Brăila - turul barajului de promovare în Liga 2 (Stadionul "Oțelul", Galați)

  • Ora 17:30: CSA Steaua vs CS Afumați - turul barajului de promovare în Liga 2 (Complexul Sportiv "Steaua", București)
  • Ora 18:00 Unirea Dej vs SCM Zalău - turul barajului de promovare în Liga 2 (Stadionul Municipal, Dej)

  • Ora 18:00: Vedița Colonești vs Corona Brașov - turul barajului de promovare în Liga 2 (Stadionul "Mircea Stan", Colonești)
  • Ora 18:00: Măgura Cisnădie vs Viitorul Șelimbăr - turul barajului de promovare în Liga 2 (Stadionul "Textila", Cisnădie)
  • Ora 20:30: Astra Giurgiu vs CSU Craiova - finala Cupei României (stadion "Ilie Oană", Ploiești) - Ghidul spectatorilor.

"În conformitate cu legislația în vigoare, competiția sportivă se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a stadionului.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore!

Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata partidei!", a anunțat clubul AFC Unirea 04 Slobozia.

Ultima confruntare cu fani în tribune datează din 8 martie 2020: Csikszereda Miercurea Ciuc vs Petrolul Ploiești (Liga 2).

Citește și: Ce evenimente cu spectatori au loc sâmbătă în București. Condițiile anunțate de Jandarmerie