În două zile, FCSB a avut doi înlocuitori pentru Toni Petrea, dar aceștia au fost doar pe "hârtie". Refuzat inițial de Marius Șumudică, Gigi Becali a mai primit un răspuns negativ și din partea lui Nicolae Dică.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Dică nu vine pentru că are contract cu naționala

"Nu am vorbit nimic cu el, nu am negociat cu el. Am vorbit cu el, dar nu am negociat. Mi-a zis: Nea Gigi, nu pot să vin acum, că sunt băgat cu Mirel în treaba asta (n.r. antrenor secund la naționala României), i-am promis. Are și clauză de reziliere. Asta e cu Dică.

Dică are 70.000 clauză, Mirel are nevoie de el, nu poate. Nu mă supăr. Adrian Mutu nu a antrenat, nu a demonstrat. Mi-a plăcut la echipa de tineret, are ochi, mi-au plăcut schimbările lui. Eugen Neagoe, doar să facă ca mine. Mulți antrenori pe care-i pot lua, dar nu mă mai hazardez" - Gigi Becali, citat de Digisport.

"Nu știu nimic la ora asta. Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două și o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reunește lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aștept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliță? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo", a completat Gigi Becali pentru gsp.ro.

După ce Toni Petrea nu a mai dorit să rămână pe banca FCSB-ului, varianta Marius Șumudică părea cea mai bună idee pentru patronul formației bucureștene.

Șumudică a motivat însă că nu ar putea să lucreze alături de Becali, sugerând că lui nu îi alcătuiește nimeni primul "11" și nu îi dictează nici ce schimbări să facă.