​Mutarea anului nu a mai avut loc după ce Marius Șumudică a refuzat să antreneze alături de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului s-a reorientat rapid, iar noul tehnician al grupării bucureștene este o veche cunoștință a vicecampioanei României.

Foto:

Nu a fost să fie Șumudică, dar va fi Nicolae Dică.

Actualmente secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României, Dică revine la gruparea patronată (și antrenată chiar) de Gigi Becali. Fostul internațional român și-a dat demisia de la FCSB pe 23 decembrie 2018, iar vineri ar urma să fie prezentat oficial.

Conform Digisport, patronul FCSB-ului a avut în vizor două nume: pe Dică și pe Andrei Prepeliță (cel care a reușit să o salveze pe FC Argeș de la o retrogradare ce părea sigură după prima parte a sezonului din Liga 1).

După ce Toni Petrea nu a mai dorit să rămână pe banca FCSB-ului, varianta Marius Șumudică părea cea mai bună idee pentru patronul formației bucureștene.

Șumudică a motivat însă că nu ar putea să lucreze alături de Becali, sugerând că lui nu îi alcătuiește nimeni primul "11" și nu îi dictează nici ce schimbări să facă.