Una dintre legendele Argentinei, Mario Kempes, crede că Lionel Messi ar trebui să plece din Barcelona în această vară și să se alăture lui Manchester City, PSG sau Bayern Munchen.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kempes simte că Messi știe că va fi greu să câștige curând alte trofee la Barcelona.

Cu toate acestea, fostul mare atacant consideră că Bayern Munchen nu ar fi dispusă să cheltuiască o sumă mare pe salariul lui Messi, potrivit Marca.com.

Declarațiile lui Mario Kempes

  • „Messi ar trebui să își reunească forțele cu Guardiola, să meargă la PSG sau Bayern Munchen. Sunt cluburile care ori au bani, ori jucători pentru a obține performanță.
  • Directorii lui Bayern, însă, gândesc cu capul, nu cu portofelul și nu ar plăti niciodată un salariu atât de mare.
  • Messi este în mari dubii. Este foarte confortabil la Barcelona, ​​dar își dă seama că șansele de a câștiga din nou Liga Campionilor cu Barcelona sunt mici.
  • În ultimii ani, el a fost întotdeauna eliminat foarte repede și clubul are mari dificultăți pentru a construi o nouă echipă câștigătoare din cauza situației financiare", a declarat Kempes pentru Bild.

Mario Kempes a avut o carieră impresionantă, jucând în Argentina, Spania, Austria, Chile cât și Indonezia. În total, atacantul a dat 300 de goluri în 552 de meciuri la cluburile pe la care a trecut.

Cea mai mare performanță a sa a venit în 1978, atunci când, împreună cu naționala Argentinei, a cucerit Campionatul Mondial.