Într-una din cele mai ciudate partide desfășurate vreodată în Copa Libertadores, River Plate, cu 25 de cazuri de Covid-19, a învins Independiente Santa Fe. Enzo Perez, un jucător de câmp accidentat, a fost trimis între buturi de argentinieni în lipsa unui portar disponibil.

River PlateFoto: Flickr

Decimată de pandemia de Covid-19,având 25 de jucători infectați și doi accidentați, echipa argentiniană River Plate a învins Independiente Santa Fe (Columbia), scor 2-1.

Echipa argentiniană a avut doar zece jucători apți pentru partida din etapa a V-a a fazei grupelor Copei Libertadores, așa că a fost nevoită să-l trimită pe Enzo Perez în poartă, jucător de câmp care era accidentat.

River Plate a marcat rapid ambele goluri, prin Fabrizio Angileri (`3) și Jualian Alvarez (`6), în timp ce columbienii au înscris prin Kevin Osorio în minutul 73.

Cu victoria obținută, River Plate a trecut pe primul loc al grupei D, acumulând nouă puncte după cinci meciuri jucate. Pe doi se află Fluminense, cu opt puncte după același număr de meciuri. Primele două clasate trec în faza următoare a competiției.

Rezumatul partidei dintre River Plate și Independiente Santa Fe