Fanilor lui Manchester United le-a fost permis în limita a 10.000 de persoane să asiste la meciul contra lui Fulham din penultima etapă a Premier League, pe Old Trafford. Cu toate acestea, aceștia nu au contenit din protestul lor împotriva conducerii clubului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși echipa și-a securizat a doua poziție în clasament, cu o etapă înainte de finalul sezonului, fanii ”diavolilor” au îndreptat spre teren pancarte cu mesajul ”Afară cu Glazer”.

Suporterii lui Manchester United începuseră o campanie de proteste după ce patronii clubului, familia Glazer, au decis ca ”diavolii” să devină club fondator al Super Ligii.

Ultrașii lui Unitedau pătruns chiar la începutul lunii mai pe Old Trafford, care pe atunci era închis publicului, înainte de partida echipei favorite împotriva lui Liverpool. Partida a fost ulterior amânată din cauza incidentului.

Disputa dintre fanii și patronii lui United ține de mai mulți ani, dar a fost amplificată de evenimentele din ultima perioadă.

Pe teren, Manchester United a remizat cu deja retrograda Fulham, 1-1, asigurându-și însă a doua treaptă a podiumului în Premier League.