Răzvan Lucescu a fost prezent la derbiul Ligii 2 dintre Rapid și U Craiova 1948 și a fost luat la întrebări de jurnaliști la plecare despre o posibilă revenire la Rapid. Lucescu Jr. a lăsat loc de multe interpretări cu răspunsul oferit.

HotNews.roFoto: Hotnews

Promovate amândouă în prima ligă, Craiova și Rapid au jucat în derbiul Ligii 2 pentru supremație la finalul sezonului. Oltenii s-au impus, 3-1, câștigând play-off-ul celui de-a doilea eșalon.

La meci au asistat nume importante din fotbalul românesc, precum Răzvan și Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe.

La plecare, Răzvan Lucescu a răspuns la câteva dintre întrebările jurnaliștilor.

Întrebat dacă ar putea reveni pe banca giuleștenilor, Lucescu Jr. a răspuns: „Eu nu pot să spun dacă mă voi vedea din nou antrenor aici, nu știm ce ne oferă viața”. Cât despre a investi la club, acesta a spus că este ”amărât”.

„Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă. Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc. Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special”, a adăugat Răzvan Lucescu.

„Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid. E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a mai spus Răzvan Lucescu după meciul pierdut de Rapid, potrivit gsp.

În prezent, antrenorul Rapidului este Mihai Iosif, iar conducerea l-a asigurat că va rămâne pe bancă și în sezonul viitor.

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu este liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal.