Legenda Barcelonei, Xavi Hernandez, a ajuns luni la Barcelona după încheierea sezonului la echipa unde antrenează, Al Sadd. Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce părerea are despre posibilitatea de a-l înlocui pe Ronald Koeman pe banca Barcelonei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul mijlocaș al Barcelonei a ajuns în Catalonia împreună cu familia sa, după ce a stat departe de oraș timp de doi ani.

Întrebat despre posibila instalare a sa la conducerea Barcelonei, acesta a răspuns: „Nu știu nimic despre asta, am venit aici pentru vacanță”.

Deși și-a reînnoit acordul cu Al Sadd, antrenorul în vârstă de 41 de ani are undă verde de la club în cazul în care Barcelona s-ar interesa de serviciile lui, potrivit Marca.com.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, ar putea să-l demită pe Koeman în următoarele zile, iar Xavi este văzut ca o soluție viabilă pentru banca echipei.

După ultima înfrângere a Barcelonei în campionat, Koeman a refuzat să vorbească despre viitorul său la echipă. Catalanii au pierdut orice șansă la titlu în dauna rivalilor de la Real Madrid și Atletico.