O firmă din Lisabona ce transportă mașini de lux a fost surprinsă în momentul în care încărca maşinile atacantului Cristiano Ronaldo pe un TIR. Mutarea automobilelor este interpretată de presa italiană ca un semn al despărițirii jucătorului de Juventus.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mama celebrului fotbalist portughez, Dolores Aveiro, declara în urmă cu câteva zile că încearcă să-l convingă pe fiul ei să revină în această vară la Sporting Lisabona, clubul la care s-a format.

Ulterior, agentul portughezului, Jorge Mendes, a declarat că Ronaldo nu va reveni în această vară la Sporting.

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supermașinile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca, potrivit News.ro.

Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract cu Juventus, dar presa a speculat că el se va despărţi în această vară de gruparea italiană, o posibilă destinaţie fiind Sporting, echipa de la care a plecat în 2003 la Manchester United.​