După recenta demitere de pe banca lui Panthinaikos, Ladislau Boloni se află pe lista unei echipe nou-promovate în prima ligă belgiană.

HotNews.roFoto: Hotnews

RFC Seraing a revenit în prima ligă după 25 de ani, în urma câștigării barajului de promovare/menţinere cu Waasland-Beveren (1-1 acasă şi 5-2 în deplasare), însă se va despărţi de antrenorul cu care a obţinut această performanţă, Emilio Ferrera, potrivit dhnet.be.

Sursa citată scrie că printre antrenorii doriţi de conducerea formaţiei din oraşul de pe Râul Meuse sunt Franky Vercauteren şi Michel Preud'homme, dar şi Ladislau Boloni.

Contactată în legătură cu noul antrenor, conducerea lui Seraing nu a dorit să comenteze pe această temă, atâta timp cât Emilio Ferrera este încă sub contract.

Nu vorbim despre Ladislau Boloni, Michel Preud'homme sau alţii în acest moment. Avem un antrenor sub contract. În ziua când acest lucru nu va mai fi, voi vedea", a declarat preşedintele Mario Franchi.

Pentru Boloni, aceasta ar fi a patra experienţă în Belgia, după ce fostul selecţioner al României a mai pregătit formaţiile Standard Liege, Antwerp şi Gent.

Panathinaikos Atena l-a dat afară pe Boloni la 11 mai. El preluase conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena, la 19 octombrie 2020, în locul spaniolului Dani Poyatos.

Echipa din Atena era pe locul 11 după patru etape, cu două puncte, când a venit tehnicianul român. El a lăsat formaţia pe locul 5, cu 52 de puncte, după 34 de etape, dar fără şanse de a prinde cupele europene, potrivit News.ro.