După ultima înfrângere în fața Celtei Vigo, Barcelona și-a luat adio de la titlul în La Liga. Cu toate acestea, Ronald Koeman are numai cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi.

Ronald KoemanFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Învinsă de Celta Vigo, scor 1-2, duminică, Barcelona a ieșit din lupta la titlu în Spania.

Tehnicianul catalanilor, Ronald Koeman, susține că meciul a reflectat ceea ce s-a întâmplat la Barca pe tot parcursul sezonului.

„În prima repriză am jucat bine, am avut oportunități, dar am intrat la cabine la egalitate, scor 1-1. A doua repriză nu a mai fost atât de bună”, susține Koeman.

Antrenorul a refuzat să vorbească despre viitorul său la echipă, dar a ținut să îl laude pe Messi.

„Sperăm ca Messi să nu plece pentru că este cel mai bun jucător din lume și a demonstrat astăzi că nu se poate juca fără el”, a mărturisit tehnicianul olandez.

„A dat 30 de goluri în acest sezon, care au adus multe puncte echipei. Dacă pleacă sau nu, este o întrebare pentru el. Pentru mine și club este clar că vrem să continue. Fără el, am dubii cu privire la cine ar putea marca atâtea goluri”, a încheiat Koeman.

Messi a marcat unicul gol a Barcelonei în întâlnirea contra Celtei Vigo, atingând borna de 30 de reușite în actualul sezon din LaLiga, potrivit Marca.com.​

Rezumatul partidei dintre Barcelona și Celta Vigo:

Click pe watch on YouTube pentru a vedea imaginile