Real Madrid a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1, Granada și păstrează vii șansele la titlu în fața lui Atletico. Însă sâmbătă, Zinedine Zidane a venit cu o declarație ce alimentează polemicile despre plecare sa.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Cu două etape înainte de final, Real este pe locul doi cu 78 de puncte, două mai puţine decât liderul Atletico Madrid dar încă cu șanse matematice de cucerire a titlului.

Zidane a vorbit sâmbătă cu presa, atingând și un punct sensibil: posibila sa plecare de la Real.

Zizou despre viitorul său

  • „Această întrebare este foarte plictisitoare. Adevărul este că mai sunt două jocuri. Nu știu ce se va întâmpla”
  • „Orice este posibil. Aici suntem la Real Madrid. Nu văd dincolo de ziua în care mă aflu. S-ar putea să credeți că spun asta pentru a nu lua responsabilitatea de partea mea, deoarece lucrurile se complică. Nu este așa. Fac ceea ce fac acum și o fac din plin”
  • Vine un moment în care ai nevoie de o schimbare pentru că este mai bine pentru toată lumea. Există momente în care trebuie să rămâi și altele când trebuie să pleci pentru binele tuturor"
  • „Sunt așa cum am fost dintotdeauna, pentru că nu știu ce se va întâmpla peste doi sau trei ani”
  • „Sunt încântat când îmi văd jucătorii antrenându-se, deși uneori lucrurile devin complicate. Sunt privilegiat să fiu antrenor la Real", a declarat Zidane potrivit Marca.com.

Multe voci vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid, iar ruptura s-ar putea produce în curând.

Chiar dacă ar mai avea contract cu galacticii până în 2022, Zizou este dorit de Juventus, conform presei intaliene.

Te-ar putea interesa și: