Agentul starului portughez, Jorge Mendes, susține că Ronaldo nu va reveni în această vară la clubul unde s-a format, Sporting Lisabona, deși chiar mama sa a declarat că ar vrea să îl convingă în această privință.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Cristiano este foarte mândru că Sporting Lisabona a câştigat campionatul în Portugalia, însă în acest moment planurile sale profesionale nu trec prin ţara sa natală”, a spus Mendes.

Mama celebrului fotbalist portughez, Dolores Aveiro, declara în urmă cu câteva zile căîncearcă să-l convingă pe fiul ei să revină în această vară la Sporting Lisabona, clubul la care s-a format.

Sporting Lisabona a cucerit titlul în Portugalia după 19 ani de așteptare. Pentru gruparea "verzilor" este al 23-lea titlu naţional, primul din 2002 încoace.

Pe de altă parte, Ronaldo este golgheterul actualului sezon din Serie A şi a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus Torino. Cu toate acestea, starul portughez nu are o relație foarte bună cu coechipierii, iar echipa a avut rezultate sub așteptări în acest sezon.

Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract cu Juventus, dar presa a speculat că el se va despărţi în această vară de gruparea italiană, o posibilă destinaţie fiind Sporting, echipa de la care a plecat în 2003 la Manchester United, potrivit Reuters citat de Agerpres.