Barcelona rămâne cu șanse minime de a câștiga LaLiga în actualul sezon, iar oficialii echipei încep deja să se gândească la următorul an. Catalanii ar putea rămâne fără ”piese” importante din angrenajul echipei la finalul stagiunii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul lucru la care președintele Laporta trebuie să se gândească este rezolvarea viitorului lui Ronald Koeman, aflat sub presiune după ultimele rezultate ale echipei.

Mundo Deportivo susține că și cu o eventuală rămânere a lui Koeman pe bancăBarcelona va trece printr-o ”revoluție” în această vară.

Cine ar putea pleca de la Barcelona?

Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Junior Firpo, Neto și Matheus Fernandes vor fi puși la vânzare, dar și alte nume importante ar putea avea aceeași soartă.

Coutinho, Umtiti și Pjanic au salarii prea mari pentru situația financiară actuală a catalanilor și cel mai probabil vor pleca dacă se oferă o sumă bună.

Mai rămâne de rezolvat și situația starului Messi care încă nu a decis ce va face la finalul sezonului. Laporta știe că Messi are nevoie de un proiect câștigător pentru a putea fi ținut în Catalonia.

Cine ar putea semna cu catalanii?

Din cauza poziției financiare a clubului, Barcelona se uită la jucătorii care urmează să devină liberi de contract în această vară. Și spre deosebire de anii precedenți, există câteva nume atractive care vor fi disponibile.

Fundașul central al lui Manchester City, Eric Garcia, ar fi acceptat deja condițiile catalanilor, în timp ce Georginio Wijnaldum de la Liverpool, Lyon Memphis Depay și Sergio Aguero de la City sunt toți pe lista președintelui Laporta, conform Marca.com.