Chelsea îi va oferi lui Thomas Tuchel un nou contract la sfârșitul sezonului ca recompensă pentru calificarea echipei în finala Ligii Campionilor și a Cupei Angliei, precum și clasificarea în primele patru echipe ale Premier League.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Așa cum a fost dezvăluit anterior de Sportsmail, există clauze în acordul de 18 luni pe care Tuchel l-a semnat în ianuarie, dându-i dreptul la o prelungire dacă atinge anumite ținte, dar clubul vrea semnarea unui un nou acord valabil pe doi ani cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

Există șanse mari ca Tuchel să semneze noul acord, mai ales că avea rezerve cu privire la contractul pe termen scurt oferit de Chelsea după demisia lui Frank Lampard de la începutul anului.

De asemenea, noul contract îi va aduce o creștere a salariului actual de 7 milioane de lire sterline, pe lângă bonusurile pentru performanțele din Champions League și Cupa Angliei.

Chelsea va căuta, de asemenea, să îl convingă și pe N’Golo Kante să parafeze o nouă înțelegere cu clubul londonez, el intrând în ultimii doi ani de contract. Inter Milano s-a interesat deja de serviciile mijlocașului în vârstă de 30 de ani, potrivit Daily Mail.