Presa din Grecia susține că antrenorul român Ladislau Boloni ar fi fost dat afară de la Panthinaikos după ce a ratat matematic obținerea unui loc de cupă europeană (este prima oară în 24 de ani când este ratat acest obiectiv). ​

HotNews.roFoto: Hotnews

Antrenorul român ar fi fost deja anunțat de decizie pentru că aceasta va fi imediat aplicată, potrivit gazzetta.gr, citați de gsp.ro.

În aprilie, cotidianul grec Sportime anunțat că patronul Giannis Alafouzos a luat decizia ca Boloni să părăsească Panathinaikos după ultima etapă din play-off-ul campionatului Greciei, pe 16 mai.

Se pare că acesta nu a mai așteptat și l-a demis pe Boloni, după ce echipa a fost învinsă de AEK Atena în etapa a opta din playoff-ul campionatului de fotbal din Grecia.

În ultimele patru sezoane, Panathinaikos, deși calificată într-o cupă europeană, nu a participat din cauza unor probleme financiare.

Echipa lui Boloni a obținut doar o victorie în opt meciuri de play-off, cu 6 puncte adunate din 24 posibile, ocupând a cincea poziție în campionat.​