Dinamo este ”pe val” cu Uhrin Jr. pe bancă, având patru victorii consecutive în play-out-ul Ligii 1 la fotbal. Acest lucru nu poate decât să bucure suflarea dinamovistă pentru că la o posibilă retrogradare în eșalonul secund, viitorul ar deveni unul sumbru pentru club.

Dinamo Foto: Hotnews

Alexandru Conovaru, membru important din programul DDB, susține că în cazul unei retrogradări a lui Dinamo sigla și palmaresul s-ar pierde.

„Dacă Dinamo va retrograda atunci va fi o problemă! Clubul se va desființa pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă”, susține Conovaru.

„Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga 2, clubul va trebui să își schimbe denumirea”, a spus membrul DDB la Realitatea Sportivă.

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, este în Liga 4 și deține palmaresul și sigla Dinamo. Cu toate acestea, echipa din Liga 1 a primit dreptul de folosință pe perioadă nedeterminată, când a fost cumpărată de Negoiță. Singura condiție este ca formația să joace în Liga 1.

DDB vine și cu o veste bună: jucătorii urmează să primească unul dintre salariile restante până cel târziu marți, potrivit gsp.

Sâmbătă, Dinamo a trecut, pe teren propriu, de FC Hermannstadt, în etapa a șaptea a play-out-ului Ligii I. Bifând a patra victorie consecutivă în play-out, alb-roșii au urcat până pe locul 5 și s-au salvat matematic de la retrogradarea directă.