​A cucerit trei Ligi ale Campionilor la rând, performanță unică în istoria modernă a competiției. Acest lucru nu-l scutește însă de probleme, mai ales după un sezon pe care Realul l-ar putea încheia fără vreun trofeu. Presa internațională vorbește despre o despărțire de Zinedine Zidane odată cu terminarea LaLiga.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Sunt multe vocile care vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid.

Jurnaliștii de la Goal.com spun că zvonurile care vin dinspre vestiar sunt tot mai puternice: antrenorul francez va pleca de la Madrid la finalul sezonului.

Sunt citați mai mulți jucători și oameni din staff, iar concluzia este una singură: Zidane îi va părăsi "pe albi" în următoarele săptămâni.

Contract ar mai avea (n.r. până în 2022), dar se vorbește despre o oboseală mentală a lui Zizou, cunoscut fiind faptul că presiunea la Real Madrid este una aproape insuportabilă (echipa trebuie să câștige toate competițiile în care este angrenată).

Sunt multe motive pentru care francezul vrea să plece, dar cel mai important pare a fi acela că nu simte că mai deține controlul. Transferurile s-au făcut peste capul său, a avut multe probleme cu infectările jucătorilor în plină pandemie, iar nu în ultimul rând Zizou este sătul de criticile care au venit din toate părțile.

Un galactic este înlocuitorul

Este vehiculat și numele antrenorului care ar urma să-l înlocuiască pe Zidane: marele Raul Gonzalez (43 de ani), o legendă a clubului de pe Santiago Bernabeu.

Pe lista tehnicienilor care ar putea ateriza în curând la Madrid se mai află Joachim Low (va pleca după Euro 2020 de la cârma naționalei Germaniei) și Max Allegri (liber de contract de ceva timp, după despărțirea de Juventus).