​Real Madrid a părăsit Champions League în semifinale, campioana Spaniei pierzând manșa retur de pe Stamford Bridge jucată împotriva celor de la Chelsea. La finalul partidei, Zinedine Zidane a vorbit despre "dubla" cu gruparea londoneză.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Ce spune Zizou despre calificarea lui Chelsea

  • "Au fost superiori, au meritat să câştige, au fost mai eficienţi, au avut multe ocazii. Pe parcursul celor două meciuri, ei au meritat calificarea.
  • Ne-au lipsit o mulţime de lucruri în această seară, nu numai în ceea ce priveşte organizarea, ci şi în dueluri, pentru că am pierdut de foarte multe ori balonul.
  • Dar sunt foarte mândru de jucătorii mei, de parcursul pe care l-au făcut, cu toate dificultăţile pe care le cunoaştem. Am fost la un joc distanţă de finală, dar în seara asta au fost mai buni decât noi.
  • Nu m-am gândit deloc (n.r. despre viitorul său la Real), în seara asta este o dezamăgire pentru toată lumea, pentru toţi jucătorii care au încercat, care au dat totul. Mai avem patru jocuri pentru a obţine ceva în LaLiga" - Zinedie Zidane, la RMC Sport, potrivit lefigaro.fr.

După 1-1 la Madrid, Chelsea s-a impus cu 2-0 în confruntarea retur și a obținut calificarea în finala Champions League. Ultimul act va avea loc pe 29 mai, la Istanbul, și va fi un duel 100% englez: Manchester City vs Chelsea.