Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen va pleca la finalul sezonului de pe Allianz Arena, au anunțat bavarezii.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Bayern și Javi Martinez își spun <> din adâncul sufletului după 9 ani plini de succese petrecuți împreună.", a anunțat Bayern Munchen, pe contul de Twitter.

Astfel, spaniolul Javi Martinez își încheie ”aventura” la Bayern Munchen după 9 ani plini de realizări. Mijlocașul a reușit să cucerească nu mai puțin de 23 de trofee cu bavarezii.

„Am trăit pentru acest club, întotdeauna am dat totul pentru el și sunt foarte fericit pentru numeroasele trofee pe care le-am câștigat împreună. FC Bayern și fanii săi vor rămâne mereu în inima mea", a fost prima reacție a lui Javi Martinez.

În vârstă de 32 de ani, Martinez a ajuns la Bayern în 2012, după ce a fost cumpărat de bavarezi pentru 40 de milioane de euro de la Athletic Bilbao.

Pe primul loc în Bundesliga, Bayern mai are nevoie de o victorie pentru a cuceri un nou titlu de campioană. Trupa lui Hansi Flick se află la 7 puncte de RB Leipzig, ocupanta locului doi.