FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, ardelenii (care au avut și un penalti neacordat în minutul 80) rămân pe prima poziție în clasament.

Foto:

FCSB a deschis scorul prin Tănase ('19, penalti), iar CFR Cluj a egalat prin Burcă ('90+3).

În minutul 80, Deac a căzut în careu după ce a fost lovit în picior de Șut. Ardelenii au cerut penalti, dar arbitrul Radu Petrescu a dictat fault în atac.

Au evoluat echipele:

FCSB: Vlad - Haruţ, Cristea, Miron (Şut '35), Radunovic - Ov. Popescu, Simion (Oaidă '36), Vînă (Olaru '51)- Moruţan (Niţă '79), Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Arlauskis - Manea (Susic '78), Ben Youssef, Burcă, Camora - Sigurjonsson (Chipciu '80), Bordeianu, Gîdea (Omrani '4 / Păun '60)- Deac, Debeljuh, Costache. Antrenor: Edward Iordănescu.

Clasament play-off:

1. CFR Cluj 42 puncte

2. FCSB 40

3. CSU Craiova 37

4. Sepsi Sf. Gheorghe 30

5. FC Botoșani 28

6. Academica Clinceni 25.

Cele două goluri:

*sursă: Look TV

Cele mai importante momente ale partidei:

'90+3 Gol CFR Cluj! Burcă se înalță în careu și înscrie cu o lovitură de cap. Mingea a sărit în fața porții și a trecut printre mâinile lui Andrei Vlad.

'82 Bordeianu trage pe jos la colțul scurt, de la marginea careului, dar Vlad se întinde și respinge în corner.

Spiritele se încing. După un duel între Chipciu și Radunovic, mingea ajunge la Deac și acesta cade în careu după ce a fost lovit de Șut. Ardelenii cer penalti (aveau dreptate), dar Radu Petrescu dictează fault în atac.

'79 Susic trage cu exteriorul la colțul lung, dar nu pune suficient efect în execuție.

'77 Radunovic trimite cu capul, mingea este deviată în corner.

'75 Oaidă primește o pasă bună de la Olaru, încearcă să îl lobeze pe Arlauskis, dar portarul CFR-ului respinge în corner.

'53 Ocazie importantă pentru FCSB. Arlauskis vede târziu șutul lui Ovidiu Popescu, dar respinge bine în exterior. Faza continuă, dar execuția lui Cristea nu prinde cadrul porții.

A început repriza secundă.

'45 Costache intră în careu după o acțiune individuală, pasează pentru Sigurjonsson, dar șutul acestuia este prins de Vlad.

'31 Camora trage în plasa laterală.

'19 Gol FCSB! Tănase trage lângă bară, pe jos, și îl învinge pe Arlauskis.

'17 Tănase este faultat în careu de Burcă. Radu Petrescu dictează penalti pentru FCSB și îl avertizează cu un cartonaș galben pe fundașul ardelenilor.

'12 Miron trimite în bara transversală cu o lovitură de cap.

'3 Prima ocazie le aparține clujenilor. Sigurjonsson ratează execuția din apropierea porții.

Meciul a început. CFR a avut lovitura de start.