Ajax a cucerit al-35-lea titlu în Eredivisie, duminică, după victoria, scor 4-0, împotriva celor de la Emmen. Deși fanii au fost sfătuiți să respecte măsurile anti-pandemie, aceștia s-au adunat lângă arena Johan Cruyff și au început sărbătoarea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Înainte de fluierul final al meciului contra lui Emmen, poliția din Amsterdam le-a cerut fanilor să respecte pe cât se poate distanțarea și să nu se adune în grupuri mari de oameni pentru a celebra.

Cu toate acestea, mii de fani sărbătoreau deja titlul cu mult înainte de finalul meciului, lansând artificii și fumigene în afara stadionului, care era gol din cauza măsurilor pandemice.

Jurrien Timber, Sebastien Haller, Devyne Rensch și Davy Klaassen au marcat pentru Ajax în victoria contra lui Emmen, pentru ca trupa lui Erik ten Hag să ia titlul în Olanda, cu trei meciuri înainte de finalul campionatului.

Cu trei runde înainte de încheierea sezonului, Ajax are 79 de puncte, cu 14 mai mult decât PSV, ocupanta locului doi, astfel că nu mai poate fi ajunsă din urmă.

Echipa lui Erik ten Hag obține prin urmare al-35-lea titlu de campioană a Olandei din istorie. Antrenorul și-a prelungit recent contractul cu Ajax Amsterdam până în 2023.

Sărbătoarea fanilor lui Amsterdam: