Directorul sportiv al Borussia Dortmund, Sebastian Kehl, a vorbit la o emisiune sportivă despre viitorul atacantului Erling Haaland. Deși are contract cu clubul german până în 2024, numele acestuia a fost vehiculat pe lista de transfer a unor cluburi precum Barcelona sau Real Madrid.

Erling HaalandFoto: BERND THISSEN / AFP / Profimedia

Poziţia publică a clubului Borussia Dortmund cu privire la Erling Haaland rămâne aceeaşi: atacantul norvegian va juca în continuare la gruparea de pe Ruhr.

„Înţeleg că Erling Haaland va juca la Borussia Dortmund în sezonul viitor. Erling este de acord. Îl văd în fiecare zi şi pot spune că se identifică pe deplin cu clubul", a declarat Sebastian Kehl în emisiunea Doppelpass de la Sport1.

Vedeta norvegiană a Borussiei este dorită de mai multe cluburi de top din Europa, printre care Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea, sau Manchester United.

În urmă cu o lună, agentul său, Mino Raiola, a întreprins mai multe întâlniri cu cluburile care îl doresc pe atacant, pentru a le asculta ofertele.

Haaland a fost transferat în urmă cu un an şi jumătate de la RB Salzburg pentru suma de 20 de milioane de euro. Jucătorul, care a marcat 37 goluri în 38 de meciuri jucate în toate competiţiile, în acest sezon, are contract cu Borussia până în vara anului 2024.

Citește și: