Suporterii echipei AC Milan au obținut o întâlnire cu portarul echipei, Gianluigi Donnarumma, chiar înainte de partida de sâmbătă contra lui Benevento. Potrivit Sky Sport, discuția a fost una încinsă, pe tema prelungirii contractului fotbalistului, iar fanii au avut o cerință incredibilă pentru acesta. ​

HotNews.roFoto: Hotnews

Gianluigi Donnarumma s-a confruntat, sâmbătă, cu fanii la centrul de antrenament Milanello, cu câteva ore înainte de meciul câștigat de AC Milan, contra lui Benevento, scor 2-0, în etapa a XXXIV-a din campionatului Italiei.

În centrul discuției a fost prelungirea contractului portarului în vârstă de 22 de ani. Atmosfera s-a încins, iar ultrașii i-au cerut lui Donnarumma să nu joace în meciul contra lui Juventus Torino, de la sfârşitul săptămânii viitoare, dacă nu își prelungește contractul până atunci.

Fanii i-au transmis lui Donnarumma că vor ca portarul să fie ”un Francesco Totti al lor”, iar Donnarumma a replicat că vrea să rămână, dar își va decide singur soarta.

Înțelegerea portarului expiră la finalul sezonului, iar acesta a refuzat până în prezent mai multe oferte din partea clubului milanez.

AC Milan se află provizoriu pe doi în Serie A, dar lupta pentru un loc de Champions League este una foarte dură (cu Atalanta, Juventus, Napoli și Lazio).