Judecătorul Federaţiei Spaniole de Fotbal intenţionează să claseze dosarul ce vizează posibile insulte rasiste adresate jucătorului Valenciei, Mouctar Diakhaby, din partea lui Juan Cala de la Cadiz.

HotNews.roFoto: Hotnews

În minutul 31 al jocului dintre Cadiz și Valencia (încheiat 2-1) din etapa a-29-a din La Liga, Mouctar Diakhaby, fundașul Valenciei, l-a acuzat pe Juan Cala că l-a jignit folosind un apelativ rasist.

Momentul a dus la întreruperea partidei pentru 30 de minute, perioadă în care fotbaliștii au plecat la vestiare, revenind ulterior pentru încheierea meciului.

Juan Cala, fotbalistul acuzat de Mouctar Diakhaby, a transmis, în schimb, că nu a folosit în niciun moment cuvinte rasiste și că fundașul Valenciei ori inventează, ori a auzit prost.

Acum, Judecătorul Federaţiei Spaniole de Fotbal intenţionează să claseze dosarul din lipsă de dovezi.

„Într-un raport de opt pagini redactat de Juan Antonio Landaberea Unzueta, presupusa insultă rasistă proferată de Juan Cala împotriva lui Diakhaby nu s-a dovedit", arată clubul Cadiz, potrivit News.ro.

La rândul său, oficialii de la Valencia regretă această poziţie şi speră că membrii Comisiei de Disciplină vor lămuri acest caz.

Comisia de Disciplină urmează să se pronunţe după ce va primi acest raport.