Atacantul Mugurel Buga a fost reprimit de antrenorul Mircea Rednic in lotul primei echipe si va face deplasarea la Galati, in vederea disputarii partidei cu Otelul. Antrenorul nu ii garanteaza atacantului prezenta in lotul de 18, insa a mentionat ca apreciaza atitudinea sa din ultima perioada si modul in care s-a pregatit cu echipa a doua.

Fotbalistul giulestean, satisfacut de decizia lui Mircea Rednic, marturiseste ca se gandeste in continuare la titlul de campion: "Am discutat cu Mircea Rednic, mi-a spus ca are nevoie de mine si sa ma prezint la antrenamentele primei echipe".

Mugurel Buga nu mai facea parte din lotul Rapidului inca din perioada de pregatiri: dupa achizitionarea lui Pancu si Despotovici, antrenorul ii explicase ca este mai bine sa isi caute alta echipa, daca vrea sa fie sigur ca va juca.

Revenirea lui Rednic la sentimente mai bune fata de Buga este legata de startul fals in campionat: giulestenii au pierdut cu ultima clasata si au ratat calificarea in semifinalele Cupei.