Ryan Giggs, selecționerul Țării Galilor, a pledat nevinovat pentru trei capete de acuzare, miercuri, la Tribunalul din Manchester. Fostul mare fotbalist fusese arestat la finalul anului trecut ca urmare a unor acte de violență.

Ryan GiggsFoto: Huw Evans Picture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Giggs este vizat de trei capete de acuzare cu privire la violenţă împotriva fostei sale partenere, Kate Greville, şi a surorii acesteia.

Conform acuzaţiilor, Giggs ar fi agresat-o pe Kate Greville la 2 noiembrie 2020 şi ar fi bătut-o la aceeaşi dată şi pe Emma Greville.

Poliţia a fost chemată la locuinţa fostului jucător emblematic al clubului Manchester United după ce a fost informată de existenţa unor incidente.

Ryan Giggs, în vârstă de 46 ani, a fost apoi arestat şi interogat pentru presupuse acte de violenţă care au generat leziuni.

Poliţia din Manchester a recunoscut, într-un comunicat, că a fost anunţată că o femeie în jur de 40 de ani a fost uşor rănită, însă starea acesteia nu a necesitat tratament medical.

Tehnicianul a compărut miercuri la tribunalul din Manchester şi a pledat nevinovat. Următoarea înfăţişare este programată la 26 mai, potrivit News.ro.

Ryan Giggs a fost numit selecţioner al Ţării Galilor în ianuarie 2018, după o carieră fabuloasă ca jucător, în cursul căreia a cucerit cu Manchester United, între altele, 13 titluri de campion al Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor. El a fost selecţionat, totodată, de 64 de ori în naţionala galeză.