Zlantan Ibrahimovic a avut numai probleme în ultima perioadă. A fost surprins încălcând protocolul sanitar, a insultat un arbitru, iar apoi a apărut informația că suedezul ar deține acțiuni la o casă de pariuri. Acum, starul de 39 de ani a fost pedepsit pentru un conflict cu Romelu Lukaku.

Lukaku vs IbrahimovicFoto: Captura YouTube

Ibrahimovic a primit o amendă de 4.000 de euro, în timp ce Lukaku de 3.000 de euro, după un conflict la meciul din Cupa Italiei dintre Inter și AC Milan, din 27 ianuarie 2021.

AC Milan va plăti 2.000 de euro, iar Inter 1.250 de euro, conform anunţului Federaţiei Italiene de Fotbal.

Suedezul l-a insultat pe belgian, iar acesta din urmă a ripostat cu o înjurătură la adresa lui Ibrahimovic și a soției lui, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc pe finalul primei reprize, iar belgianul de la Inter şi suedezul de la Milan au fost aproape de bătaie.

Ambii jucători au primit cartonaşe galbene după acest conflict. Lukaku şi Ibrahimovic fuseseră suspendaţi câte un meci în urma incidentului.

Problemele se țin lanț pentru Ibra

Pe 10 aprilie, suedezul a luat cartonaș roșu în meciul contra Parmei, după ce l-ar fi înjurat pe arbitru.

În aceeași perioadă, în presă a apărut o fotografie cu Zlatan Ibrahimovic la o masă într-un restaurant din Milano, în ciuda restricţiilor anti-Covid. Anturajul fotbalistului a asigurat că a fost vorba de o "întâlnire de lucru" şi nu de un prânz.

La mijlocul lunii aprilie, o altă știre care îl viza pe Ibrahimovic a făcut înconjurul planetei. Suedezul în vârstă de 39 de ani ar deține 10% din casa de pariuri Bethard, lucru ce încălcă regulile FIFA și UEFA.

Atacantul ar putea fi supus unei interdicții FIFA de până la trei ani, precum și o amendă de aproape 100.000 de euro. Regulile forului european nu sunt foarte clare în acest sens, iar o decizie oficială nu a fost încă anunțată.