Forma lui Cristiano Ronaldo este motiv de îngrijorare în presa din Italia. Corriere della Sera îl compară pe star cu ”o stafie pe teren”, în timp ce Gazzetta dello Sport se întreabă ironic unde este portughezul.

Cristiano RonaldoFoto: LM/Claudio Benedetto/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Furia constantă a atacantului portughez după meciurile de la Juventus, poziția echipei în Serie A și forma slabă a jucătorului în fața porții au făcut ziarele italiene ”să vuiască”.

Cristiano Ronaldo nu a mai marcat de trei meciuri, ultima oară reușind un gol împotriva lui Napoli, pe 7 aprilie. Este cel mai slab sezon din punctul de vedere al golurilor pentru starul portughez de când a ajuns în Italia.

Ce spune presa din Italia despre forma lui Ronaldo

„Echipa este dezorganizată, fără stil, fără suflet, iar Cristiano este ca o fantomă pe teren”, a scris Corriere della Sera, adăugând că Ronaldo pare ”aproape dezinteresat de joc”.

Gazzetta dello Sport a titrat cu referire la portughez: „Ronaldo, unde ești?”

Tuttosport a notat că viitorul lui Ronaldo la Juventus este învăluit în ceață.

„Dacă nu va prinde un loc de Champions League, Juventus nu îi va putea plăti salariul (n. r. lui Cristiano Ronaldo), iar acesta se va reorienta probabil către Manchester United sau PSG”, a precizat Tuttosport.

Tehnicianul bianconerilor, Andrea Pirlo, l-a apărat pe starul portughez.

„Nu cred că Ronaldo s-a descurcat rău. A avut câteva șanse și, în general, performanța sa nu a fost rea. Echipa a fost cea care ar fi trebuit să atace mai mult și am văzut o parte din asta în a doua jumătate a meciului", a declarat Pirlo, conform Marca.com.

Juventus a remizat cu Fiorentina, scor 1-1, duminică, iar Ronaldo nu a reușit niciun șut pe poartă.

Bianconerii se află pe locul patru în Serie A, cu 66 de puncte, la egalitate cu AC Milan, aflată pe ultima treaptă a podiumului. Napoli, cu un meci mai puțin, are 63 de puncte, fiind pe locul cinci în clasament.​