Pep Guardiola a recunoscut după câștigarea Cupei Angliei, duminică, contra lui Tottenham, că despărțirea de unul dintre jucătorii săi preferați de la City este iminentă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Formaţia Manchester City a câştigat, duminică, pentru a patra oară consecutiv, Cupa Ligii Angliei, învingând în finală echipa Tottenham, cu scorul de 1-0.

După meci, Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City, a declarat că, cel mai probabil, fundașul central Eric Garcia va pleca la Barcelona în această vară.

Contrctul lui Garcia cu City expiră pe 30 iunie și cu toate că englezii au încercat să-i prelungească înțelegerea, cel mai probabil acesta va pleca la Barcelona liber de contract, potrivit lui Guardiola.

„Eric Garcia este unul dintre jucătorii mei favoriți. Mi-ar plăcea să am la echipă 15 de Garcia. El nu a fost pe banca de rezerve pentru că eu cred că va merge la Barcelona”, a declarat Guardiola după meciul din finala Cupei Angliei, meci la care Eric Garcia nu a fost inclus în lot.

Nu este prima oară când antrenorul în vârstă de 50 de ani își dezvăluie ”dragostea” pentru fundașul spaniol.

Eric Garcia este ca un fiu pentru mine. El este jucătorul care după perioada lockdown-ului a fost cel mai bun fundaș central al nostru. Nu a făcut nicio greșeală. Va juca la Barcelona, fiind un fundaș de top”, declara Pep Guardiola la începutul lui martie.

Garcia, care a continuat să fie convocat la naționala Spaniei, a avut doar 10 apariții în tricoul lui City în acest sezon, potrivit Marca.com.