Vârsta de 40 de ani îl va găsi pe Zlatan Ibrahimovic pe terenul de joc, atacantul suedez prelungindu-și cu un sezon contractul cu AC Milan. Într-o postare pe Instagram, Ibracadabra le-a arătat fanilor de pretutindeni ce scrie în noua înțelegere pe care a semnat-o cu gruparea de pe San Siro.

Zlatan IbrahimovicFoto: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

De acum e oficial: Zlatan va fi legat de contract cu Milan pentru încă un sezon (cel puțin), atacantul urmând să prindă ziua de naștere de 40 de ani în tricoul formației din Serie A.

Cunoscut pentru glumele sale, Ibrahimovic a făcut încă una imediat după parafarea noii înțelegeri cu Milan: a arătat ce scrie în contractul pe care l-a semnat cu gruparea care are 7 Ligi ale Campionilor în palmares.

Astfel, pe foaia contractului unde Zlatan și-a lăsat semnătura se poate observa următorul nume: Benjamin Button.

Este vorba despre celebrul personaj interpretat de Brad Pitt în filmul "The Curious Case of Benjamin Button", producție din 2008, cel care în loc să îmbătrânescă precum toată lumea, întinerea.

Ibra trăiește a doua spre a treia tinerețe, suedezul având în actuala stagiune (una în care a fost accidentat și a avut și Covid-19) 17 goluri marcate (15 în Serie A) pentru Milan (este principalul marcator).

"Mă simt cu adevărat fericit. Am spus întotdeauna că mă simt ca acasă la AC Milan şi dacă aş putea rămâne aici toată viaţa, aş face-o" - Zlatan Ibrahimovic.

Suedezul a revenit și în naționala țării sale, putând fi urmărit în vara acestui an la Euro 2020 (competiția va avea loc între 11 iunie și 11 iulie).

Imaginea întoarsă, pentru a putea fi văzută semnătura lui Ibra: