Președintele Florentino Perez a anunțat că mijlocașul Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid. La 35 de ani, croatul ar fi semnat pe încă un an cu formația madrilenă.

Luka ModricFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Conform Ziarului AS, ar fi vorba de o prelungire de un an a înțelegerii scadente anul acesta. Modric ar fi acceptat și o diminuare a salariului, ca urmare a problemelor economice generate de pandemia de coronavirus.

Florentino Perez a adăugat că nu s-a ajuns încă la un nou acord cu căpitanul Sergio Ramos, dar speră că acesta va rămâne la Real, potrivit Reuters citat de Agerpres.

„Cum să nu vreau ca Sergio Ramos că rămână? Nu depinde de el, depinde de situaţia lui Real Madrid”, a spus Perez la un post de radio, care a explicat că este vorba de resursele clubului, afectate de diminuarea veniturilor şi de situaţie nesigură a viitorului buget.

Luka Modric, mijlocaș în vârstă de 35 de ani, joacă la Real din 2012, după un transfer de 35 milioane euro de la Tottenham Hotspur.

Vicecampion mondial cu naționala Croației în 2018, Modric a disputat 384 meciuri şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru Real.

Croatul a contribuit la câştigarea a patru Ligi ale Campionilor, a unei Cupe a Spaniei şi a patru Cupe Mondiale ale cluburilor.

În 2018, când Croaţia a jucat finala Cupei Mondiale din Rusia, Modric a cucerit Balonul de Aur.​