A readus-o pe Dinamo Kiev în prim-planul fotbalului din Ucraina, dar cu toate acestea nu scapă de contestatari. Mircea Lucescu a avut parte de un nou incident cu unii dintre fanii echipei pe care o pregătește, iar răspunsul tehnicianului pentru aceștia a venit prompt.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo Kiev are un avans de zece puncte în campionatul din Ucraina cu doar patru etape înainte de finalul sezonului, iar titlul este tot mai aproape de gruparea antrenată de tehnicianul român.

În plus, Lucescu a reușit să o ducă pe Dinamo și în finala Cupei Ucrainei.

Cum le răspunde Mircea Lucescu contestatarilor

"Un grup de așa-ziși suporteri ai lui Dinamo, la fiecare meci, apar cu cagule... măcar, dacă au de spus ceva și de protestat, să-și arate față, să vedem cine și de ce protestează.

Pe mine mă interesează echipa, rezultatele, jocul, mă interesa foarte tare ca Dinamo să redevină ceea ce a fost și să fie din nou o echipă competitivă în campionatul intern și competițiile internaționale.

Sunt 10 inși care vor să fie protagoniști, să fie mai importanți decât jucătorii, decât președintele clubului. N-au nicio legătură cu această echipă" - Mircea Lucescu.

Aici poți vedea ultimul incident de care a avut parte Mircea Lucescu.