Real Madrid a reușit o victorie la scor de neprezentare în fața formației Cadiz, în etapa a 31-a din Primera Division. În urma rezultatului, madrilenii au devenit lideri provizorii în La Liga. În același timp, Barcelona, cu două meciuri mai puțin, ocupă locul patru.

HotNews.roFoto: Hotnews

Karim Benzema a fost decisiv pentru madrileni, reușind două goluri în meciul contra lui Cadiz (minutele 30 și 40). Odriozola a marcat și el în minutul 33, după pasa decisivă a aceluiași Benzema.

A fost al 88-lea assist al lui Benzema în prima ligă spaniolă, graţie căruia francezul a devenit cel mai bun pasator al lui Real Madrid în secolul XXI, depăşindu-l pe portughezul Cristiano Ronaldo (87 de assist-uri în La Liga).

Revenit pe teren după o accidentare la mușchii aductori în luna martie, atacantul francez a înscris zece goluri în ultimele zece partide disputate de Real Madrid în toate competiţiile.

Benzema a reușit 21 de goluri de la debutul actualei ediţii a campionatului Spaniei, ocupând locul secund în clasamentul golgheterilor, după argentinianul Lionel Messi (23 de goluri), conform Agerpres.

Ca urmare a succesului cu Cadiz, Real Madrid a egalat-o la puncte în fruntea clasamentului pe rivala Atletico Madrid și a devenit lider provizoriu în La Liga. Atletico Madrid va primi joi seara vizita formaţiei Huesca.

Între timp, Barcelona, care are două meciuri mai puțin față de Sevilla, a făcut schimb de locuri în clasament cu aceștia, ajungând pe locul patru. Catalanii nu au mai jucat în campionat, dat fiind faptul că au disputat finala Cupei Spaniei, unde au învins-o pe Athletic Bilbao.

Rezultate înregistrate miercuri:

Osasuna vs Valencia 3-0

Levante vs FC Sevilla 0-1

Betis Sevilla vs Athletic Bilbao 0-0

Alaves vs Villarreal 2-1

Elche vs Valladolid 1-1

Cadiz vs Real Madrid 0-3

Joi sunt programate partidele Atletico Madrid - Huesca, Granada - Eibar, Real Sociedad - Celta Vigo şi FC Barcelona - Getafe.

Clasament La Liga

1. Real Madrid 70 puncte ( 32 de meciuri)

2. Atletico Madrid 70 puncte (31)

3. Sevilla 67 (32)

4. Barcelona 65 (30) etc​

Click pe Watch on Youtube