Platforma Amazon a lansat, luni, trailerul pentru "Maradona: Vis Binecuvântat", un serial în zece episoade ce va reda biografia legendarului fotbalist argentinian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși a lansat un scurt video de prezentare, Amazon nu a anunţat însă data premierei acestui serial. Totuși, gigantul american a dat asigurări că producția va fi lansată simultan în peste 240 de ţări pe parcursul anului 2021.

"Maradona: Vis Binecuvântat" a fost filmat în Argentina, Spania, Italia, Uruguay şi Mexic, iar Nazareno Casero, Juan Palomino şi Nicolas Goldschmidt sunt protagoniştii care îl vor interpreta pe Diego Armando Maradona în diferite etape ale carierei sale, potrivit EFE citat de Agerpres.

Serialul va relata începuturile fotbalistului în micuţa localitate natală din Argentina, Fiorito, precum şi etapele sale la Barcelona şi Napoli, cât şi victoria cu echipa Argentinei la Cupa Mondială din Mexic în 1986.

Julieta Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Moran, Pepe Monje şi Peter Lanzani completează distribuţia.

"Maradona: Vis Binecuvântat" era programat să aibă premiera pe 30 octombrie 2020, în ziua în care Maradona a împlinit 60 de ani, cu o lună înainte de decesul său, pe 25 noiembrie.

Operat la începutul lunii noiembrie de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat câteva săptămâni mai târziu din cauza "unui edem pulmonar acut secundar şi o insuficienţă cardiacă cronică".