Site-ul echipei Betis Sevilla arată clasamentul La Liga cu totul altfel față de realitate, echipa ocupând ultima treaptă a podiumului. Modificarea este răspunsul clubului cu privire la decizia înființării Super Ligii, o competiție cu 20 dintre cele mai bune echipe de fotbal din Europa, unde grupările mici aproape că nu pot nici măcar să viseze. ​

HotNews.roFoto: Hotnews

În prezent pe locul al şaselea din LaLiga, Betis Sevilla a lăsat să se înţeleagă ce părere are cu privire la proiectul Superligii europene. Astfel, aceștia au eliminat din clasamentul publicat pe site-ul său cele trei cluburi spaniole asociate proiectului: Atletico Madrid, Real Madrid şi FC Barcelona.

Modificarea nu a trecut neobservată pe reţelele de socializare, dar clubul andaluz nu a vrut să comenteze decizia de modificare a clasamentului virtual de pe propriul site, conform Lequipe.fr.

Despre Super Liga

Noua competiție va avea 20 de echipe, cele 12 formaţii fondatoare plus trei cluburi nenumite încă, aşteaptate să se alăture în curând şi cinci echipe care se califică anual în funcţie de rezultatele lor interne.

Conform propunerilor, European Super League va începe în luna august a fiecărui an, cu meciuri la jumătatea săptămânii, iar cluburile vor fi împărţite în două grupe de câte zece, cu meciuri acasă şi în deplasare.

Primele trei echipe din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală, iar al patrulea și al cincelea loc vor juca un play-off cu două manşe pentru cele două locuri rămase. Din sferturi, formatul devine eliminatoriu.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Inter Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Echipe mari precum Bayern Munchen, Borussia Dortmund și PSG nu au luat o decizie finală cu privire la participarea lor în noua competiție.​