Să fii jucător la Real Madrid nu înseamnă numai glorie și bani, ci și caracter. Fotbaliștii lui Zinedine Zidane au arătat, încă o dată, acest lucru. Conform jurnaliștilor de la abc.es, Ramos, Benzema și compania au recurs la un gest care i-a impresionat pe fanii galacticilor.

Real Madrid si bucuria victorieiFoto: Bagu Blanco / Shutterstock Editorial / Profimedia

În urmă cu un an de zile, jucătorii Realului au anunțat în plină pandemie că vor renunța la prima pentru câștigarea titlului din Spania, iar clubul de pe Santiago Bernabeu a economisit 40 de milioane de euro. De asemenea, fotbaliștii au fost de acord și cu o reducere cu 10% a salariilor.

Cu pierderi mari în acest sezon din cauza crizei sanitare de la nivel mondial (undeva la peste 91 de milioane de euro), Realul a primit o nouă mână de ajutor din partea jucătorilor săi.

Astfel, Ramos, Benzema și compania au anunțat că vor renunța și în acest sezon la primele pentru o eventuală câștigare a titlului din LaLiga sau pentru cucerirea Champions League.

Această decizie ar putea aduce o economie de peste 30 de milioane de euro la bugetul grupării din Capitala Spaniei.

Madridul este în cursă cu șanse bune pentru realizarea dublei: titlu + Champions League.

În campionat, Realul se află pe doi, la un singur punct în urma liderului Atletico Madrid, în timp ce în Liga Campionilor gruparea "blancos" este calificată în semifinale: se va duela în dublă manșă cu Chelsea Londra.