Denis Man și Răzvan Marin au marcat în ”thriller-ul” Cagliari vs Parma 4-3. După prestațiile foarte bune, presa italiană i-a răsplătit cu cele mai mari note din echipele lor, amândoi obținând 7.

Razvan MarinFoto: LM/Luigi Canu/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Condusă cu 3-1 după o oră de joc, Cagliari a reușit să întoarcă scorul și a obținut o victorie foarte importantă, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 4-3, împotriva celor de la Parma.

Răzvan Marin a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă pentru gazde, în timp ce Dennis Man a marcatpentru oaspeți.

Parma a început excelent partida și a condus cu 2-0 după golurile marcate de Pezzella ('5) și Kucka ('31). Pavoletti a redus din diferență pentru gazde ('39), însă Dennis Man a refăcut diferența de două goluri cu un șut de la marginea careului ('59).

Răzvan Marin a dat tonul revenirii gazdelor înscriind în minutul 66, iar în primul minut al prelungirilor a pasat decisiv pentru Pereiro. Golul victoriei celor de la Cagliari a fost înscris de Cerri ('90+4).

Ce spune presa italiană despre Marin și Man

Presa italiană nu a trecut cu vederea evoluțiile bune ale românilor, oferindu-le cele mai bune note din cele două echipe.

Răzvan Marin a fost activ, a marcat într-un moment important și, ca atare, a primit cea mai mare notă dintre jucătorii lui Cagliari, 7, conform Tuttomercatoweb.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris cei de la Tuttomercatoweb, citați de gsp.

Aceeași notă ca Marin a primit-o și Dennis Man, 7 fiind cel mai mare calificativ și din tabăra gialloblu. Fotbaliștii Parmei, Pezzella și Kucka, au primit și ei aceeași notă.

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, este caracterizarea lui Man, care a fost înlocuit cu Valenti în minutul 72.

Valentin Mihăilă, introdus pe teren la pauză, a primit doar nota 5.

Răzvan Marin a primit nota 7 și de la Cagliarinews24.

Serie A, lupta pentru evitarea retrogradării:

*ultimele trei clasate retrogradează direct

15. Fiorentina 30 puncte / 31 meciuri (39-52 golaveraj)

16. Benevento 30 / 30 (30-55)

17. Torino 27 / 29 (42-52)

18. Cagliari 25 / 31 (35-54)

19. Parma 20 / 31 (32-63)

20. Crotone 15 / 31 (38-79).