Atacantul Mario Mandzukic i-a anunțat pe oficialii clubului la care este legitimat, AC Milan, că renunță la salariul său din luna martie. Croatul nu a mai jucat din 13 februarie, el fiind transferat la gruparea milaneză la începutul acestui an.

Mario MandzukicFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

„Un gest excepțional care demonstrează ținuta morală, profesionalismul jucătorului și respecul pentru acest club. Acești bani (n. r. salariul croatului) vor fi donați Fundației Milan care ajută tinerii săraci și care nu pot primi o educație adecvată”, a precizat conducerea rossonere cu privire la decizia atacantului.

Suma la care a renunțat Mandzukic este de 300 de mii de euro, conform Digi Sport. Croatul nu mai jucase de pe 18 februarie, de la meciul de Europa League cu Steaua Roșie Belgrad.

Venit liber de contract în luna ianuarie la AC Milan, Mandzukic a revenit la antrenamentele echipei milaneze și va fi în lot pentru meciul cu Genoa de duminică din Serie A.

Atacantul croat a semnat pe jumătate de an cu AC Milan și speră să prindă mai multe minute pe teren pentru a putea beneficia de o prelungire a înțelegerii actuale.