În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu este liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal. Presa greacă susține că antrenorul este prima variantă în preluarea lui AEK Atena, deși tehnicianul ar fi în discuții avansate chiar cu un club din Serie A.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit grecilor de la Enwsi, Lucescu are prima șansă pentru a o prelua pe AEK, în ciuda trecutului său de la rivala PAOK Salonic, însă tehnicianul român ar avea discuții și cu un club din Serie A, scrie Digi Sport.

„Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român", susțin jurnaliștii Enwsi.

AEK Atena, câștigătoare a 12 titluri de campioană a Greciei, se află doar pe locul patru în campionat după un sezon slab.

Ceilalți doi candidați pentru banca lui AEK sunt sârbul Vladan Milojevic, ultima oară la Al Ahli, și turcul Erol Bulut, care a pregătit-o ultima oară pe Fenerbahce, potrivit turcilor de la Milliyet.

Răzvan Lucescu a anunțat, la finalul lunii martie, că va reveni pe banca tehnică a unei echipe abia din sezonul viitor.

La PAOK Salonic, Lucescu Jr. a cucerit tilul și două Cupe ale Greciei, dar în vara anului 2019 a decis să plece de la echipă pentru a antrena în țările arabe.